انجمن علمی عمران
خبر : موضوع: ‌ علمی
دوره آموزشی آشنایی با تست های غیر مخرب

در روز یکشنبه 16 آبان ماه سال 1395، پس از تحقیقات و پرس و جو های بسیار قرار بر این شد که ازاساتید مجموعه بین المللی آریان تدبیر پاسارگاد دعوت شود تا دوره های آشنایی با تست های غیر مخرب را خدمت دانشجویان معرفی کنند.

در ابتدا، جلسه با قرائت قران شروع شد و سپس مجری برنامه جناب آقای زنده نام  توضیحاتی را پیرامون برنامه، سخنرانان و رزومه شرکت ها بیان کردند.

مهندس حق نیا و دکتر صدوقی  در ادامه به بحث اهمیت دوره های آشنایی با تست های غیر مخرب و بازار کار این حرفه بیان کردند.

یاد آور می شود مهندس حق نیا دارای مدرک کارشناسی ارشد رشته مکانیک و دکتر صدوقی دارای مدرک دکترای رشته صنایع می باشد.

این مراسم تا ساعت 19 ادامه داشت. در پایان برای دانشجویان حاضر در جلسه تخفیف ویژه ای برای برگزاری این کلاس ها در نظر گرفته شد.

ضمنا برای تمام دانشجویان دانشگاه تفرش نیز تخفیفی از سمت وزارت صنعت برای شرکت در این دوره های آموزشی در نظر گرفته شد.

در پایان قابل عرض است که این همایش برای اولین بار در سطح کشور(دانشگاهی)، در دانشگاه تفرش انجام شد.