انجمن علمی مکانیک
خبر : موضوع: ‌ علمی
گفت و گو با مدیر عامل و کارآفرین شرکت لجور

جلسه پرسش و پاسخ با کارآفرین موفق شرکت لجور

این جلسه با همکاری سیدامیررضا موسوی دبیر انجمن مکانیک در تاریخ 95/2/20 ساعت 17 الی 18:30 در سالن اجتماعات حاج نصیر دانشگاه برگزار شد. جلسه با تلاوت قرآن و پخش سرود ملی آغاز و با سخنان دکتر مهدی پور در زمینه ی کارآفرینی و هدف گزاری ادامه پیدا کرد. سپس مدیرعامل محترم شرکت لجور مهندس حسن مهدی نیا در جلسه حضور یافتند و چند دقیقه ای را به اینکه کارآفرینی چیست و کارآفرین کیست، پرداختند. در ادامه ی بحث ایشان روند طی شده برای خود و شرکت و ایده ای که داشتند، صحبت کردند و سختی ها و مشکلات مسیر را برای دانشجویان بازگو نمودند. وی به عنوان آخرین نصیحت به دانشجویان گفت : " عشق به کارآفرینی است که انگیزه را ایجاد میکند در نهایت به موفقیت می انجامد. من توانستم کشور را از ورود جرثقیل ها و بالابرها بی نیاز کنم حال نوبت شماست که کاری کنید". در پایان مراسم به منزله ی قدردانی به ایشان هدیه ای تقدیم شد و در حین پذیرایی ایشان به سوالات دانشجویان پاسخ دادند.