کانون فرهنگی اجتماعی و هنری هلال احمر
خبر : موضوع: ‌ اجتماعی
چهارمین بازارچه خیریه دانشجویی در دانشگاه تفرش

در این نمایشگاه  در6 غرفه، انواع مواد غذایی، صنایع‌دستی و سوغات ، آثار هنری و طراحی و نقاشی کودکان برپا شده است.

این نمایشگاه هرساله در آستانه عید نوروز به همت دانشجویان این دانشگاه ارائه می‌شود و درآمد حاصل از این نمایشگاه صرف کمک به خانواده‌های نیازمند و ایتام شناسی شده توسط هلال احمر و کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان تفرش خواهد شد.

در این بازارچه همچنین غرفه‌های نشاط، غرفه هلال احمر به منظور انجام تست قند خون و غرفه دستهای مهربان به منظور ارائه نقاشی‌های کودکان و آرزوهای ایتام و محسنین نیز ارائه شده است.

لازم به ذکر است، این نمایشگاه  با حمایت حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه تفرش و به همت کانون هلال احمر و امور خیریه و کانون همیاران سلامت و روان تا 14 اسفند برای بازدید علاقمندان در محل دائمی نمایشگاه‌های دانشگاه تفرش دایر است.